sze
3

Naná, hogy a Darnó u-i lakás miatt!

Akarjuk! És most mindketten a 15 millióra koncentrálunk. Hogy le tudjuk alkudni annyira. Érzem, hogy menni fog, sikerülnie kell!

Menőmanó tök megörült, mikor meséltem neki a levelet, én meg felajánlottam, hogy elolvashatja. Csak utána jutott eszembe, hogy az elején köszönetet mondok, miatta, érte.. Ami nem szégyelni való dolog, de nem akarom, hogy esetleg célozgatásnak vegye, vagy úgy érezze neki is ilyen vallomásokat kell tennie. Jó tudom ez hülye női agyalás.

Miután elolvasta, bejött utánam a fürdőbe, és hosszú, bensőséges csókot váltottunk. Hmmmm, nyami, de ez "semmi" volt ahhoz képest, ami még ránk várt...

Ja és kérdeztem tőle, hogy szeretné e vmivel kiegészíteni a levelemet. MOndta nem, aztán kb 20 perc múlva elkérte megint, és kérte, hogy a gyönyörű mellé azt is írjam be, hogy egészséges gyerekeink szülessenek! <3

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeofbubbles.blog.hu/api/trackback/id/tr91357031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása