sze
8

Nyílvános puki

| Szerző: Bubbles | 2:40 pm

Azt hiszem újabb szintet lépett a kapcsolatunk.

Először szex, majd "járás" több tízezer km távolságból.

Aztán összeköltözés, közös élet, közös ágy és közös tervek.

És most megtörtént az, amire a szkeptikusok azt is mondhatják, hogy a kapcsolat hanyatlásának kezdete. De gyanítom nem így van! :)

Vasárnap este, fürdés után mentem be a hálóba, mikor is furcsa szag csapta meg az orrom. Még bele is szimatoltam a levegőbe (köztudottan nem túl jó a szaglásom), mire az addig hason fekvő, arcát a párnába fúró MM megszólalt: "Salamon volt!"

(Salamon a háziállatunk, egy hengeralakú panda, írtó édes, és sokatlátott. Ő volt a támaszom míg MM Kaliforniában volt!)

Annyira elkezdtünk röhögni, hogy még a könnyeink is kicsordultak. Aztán egy ponton már nem bírtam, és a nevetés röhögőgörcsbe fulladt, akkor aztán nem volt menekvés. Hosszú perceken át röhögtünk, törölgettük a könnyeinket és közben próbáltunk levegőhöz jutni. Rettentő vicces este volt. Miután nagy nehezen lenyugodtunk, szorosan összebújva, fel-felkuncogva elaludtunk.

Imádok mellette ébredni! <3

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeofbubbles.blog.hu/api/trackback/id/tr821368598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása