sze
10

Fogadás

| Szerző: Bubbles | 5:06 pm

Eddig háromszor fogadtunk, vesztére! :D

Sztem ezentúl jobban meggondolja majd.

Sajnos az első kettőre nem emlékszem, csak arra, hogy a tét egy óra squass volt, velem. Harmadjára pedig kikötötte, hogy csak ne az! (Hozzáteszem, még az eddigiekkel is tartozik!)

De velem lehet alkudozni, ezért a tét az volt, hogy ha én nyerek megborotválkozik! Normál esetben, egy férfit tekintve, ez nem akkora nagy hír, ám MenőManó már 3 éve nem borotválkozott, szakálban utazik ugyanis! És nagyon nagyon jól áll neki, ráadásul én gerjedek a férfiasság ezen megnyílvánulására. Miután kimondtuk, még eszembe is jutott, hogy bakker csak magammal szúrok ki..De hát akkor már mindegy volt.

És igen! Igen! Igen!

Megint nekem volt igazam! De hát könyörgöm, hogy mondhatja azt vki, hogy Silvester Stalone magyar hangja Tréfi, alis Szerednyei Béla?

Ráfaragott, és ma reggel leküldte a hajnyíróval a szakálát. Húúú, nagyon furi így! Be kell vallanom, bozontos ábrázattal sokkal jobban tetszik, de még így is ő álmaim pasija! Csak ne akarjon többet fogadni! hihi

Ui: Ma az egyik legjobb barátjának a szülinapját ünnepeljük... Az összes barátja látni fogja "kopaszon"...

A bejegyzés trackback címe:

https://lifeofbubbles.blog.hu/api/trackback/id/tr991373344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása